menu

kokox

stickymenu

KIRTASİYE DEĞİŞİM PROJESİ SPeX / STATIONARY EXCHANGE PROJECT SPeX


Sevgili Okuyucularım !
Uzun dönemden bu yana aklımın bir kenarında mayalanmakta olan bir fikri Sevgili Mehmet Bizans dostumuzla birlikte dün gece pişirip sizlerle paylaşmaya karar verdim.
Bu proje, bir tür dolmakalem ve kırtasiye değişim ve evlat edindirme programı. Kısaca adına SPeX dedim. Edinmeyi ya da evlat vermeyi düşündüğünüz dolmakalem ve kırtasiye ürünlerinizi, durumunu, resmini ve sizce ederini, irtibat e-postanızı, şartlarınızı bu proje yazısının altında tüm bunlara imkan veren disqus sistemine yorum gibi yazın.
Ve talip olan okurlar sahibiyle irtibata geçerek beğendikleri ürünlere anlaşacakları şartlarla kavuşsunlar. Böylelikle aramızda kalitesi ve durumuna güvendiğimiz, kaynağını bildiğimiz dolmakalem ve kırtasiye ürünlerini en makul imkanlarla değiştirmiş olalım. Gerektiğinde talebiniz olursa arabulucu olarak ben devreye gireyim. Bu projede takas, teklif gibi şeyler de makul şartlarda nezaket ve saygı çerçevesinde olsun.
Ana sayfaya bu programın bir linkini koyarak sizlerin daha kolay ulaşmanızı da sağlayacağım. Umarım sizce de kabul görür ve desteklenir, dolmakalemseverler arasındaki sevgi dostluk bağı daha da güçlenir, bakarsınız yeni dostluklar da yeşerir. Listeye girecek yeni ürünlerden haberdar olmak için Disqus yorum sisteminin sıralama kutucuğunun yanındaki Eposta ile takip Et seçeneğini tıklamanız yeterli olacaktır.
Haydi ! Dolmakalem ve Kırtasiye Edinme ve Edindirme Projesini çalıştırmak için kutuları karıştırmaya ve hayaller kurmaya.., bakalım neler çıkacak...








blog comments powered by Disqus

YARARLI LİNK TABLE

YARARLI ŞEYLER ATLASI

DOLMAKALEM TAKAS DEĞİŞİM

YAZMAK KEYİFTİR HARİTASI

MÜREKKEP TAKAS

SORUNLAR ÇÖZÜMLER SAYFASI

Thumb Last Posts

YAZMAK KEYİFTİRDE ÖNE ÇIKANLAR

Defter Murekkep Last Five

TümüDOLMAKALEM KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüMÜREKKEP KATEGORİSİ SON 5 YAZI

Son On Yazi

DUMMY
YAZMAK KEYİFTİRİN EN SON YAYINLANAN 10 YAZISI

Defter Kagit Kategori

TümüDEFTER KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüKAĞIT KATEGORİSİ SON 5 YAZI

PopPostText

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar For Mobi

EpostaTakip

EPostayla Takip Edin
 
web stats Proxy