menu

kokox

stickymenu

DOLMAKALEM MÜREKKEP SORULARI VE YANITLARI


Pek Kıymetli Yazmak Keyiftir Okuyucuları ve Yolu, İster Dolmakalemden, İster Mürekkepten, İster Defter Kağıttan Sebeble Buraya Düşenler,

Uzun bir zamandan beridir bu yazıyı yazma gereği hasıl olsa da ben başedebilirim fikri ve gayretiyle davrandığım için yazılmasını erteliyordum. Fakat dolmakalem, mürekkep, defter ve kağıt hakkında e-posta yoluyla gün içinde gelen sorulara cevap verebilmek neredeyse esas işimin önüne geçmeye başladı. Bir de soruların büyükçe bir bölümü farklı yazıperverlerin bana yönelttiği aynı sorulardı. Ve özel olarak iletilen her sorunun cevabından mahrum kalan diğer okuyucular vardı. Bu diğer kelimesinin altında toplanabilecek bir çok okur da mahrum oldukları okuyamadıkları cevaplar yüzünden haklı olarak benzer sorularla sorunlarına cevap aramaktaydı.
Bu durum karşısında sorular ve cevapları şeklinde tamamen sizlere yönelik bu sayfayı açmaya karar verdim. Böylece daha önce sorulan soruların cevaplarından diğer dolmakalem meftunu zat-ı muhterem de fazlasıyla istifade etsin, aynı soruları mükerreren yazmaktan kurtulsun, bu sayfayı okuyarak sıkça karşılaşılan dertlerden muzdarip olduğu sıkıntılarına bir nebze olsun çare bulsun, başkalarının tecrübelerini de okuyabilsin ve sorunlar derli toplu bir yerde dursun istedim.
Hal böyle olduğu için üzülerek bundan sonra iletişim ya da irtibat ile gelen sorulara cevap veremeyeceğim. Sizlerden ricam şudur ki, sorularınızı cevaplayabilmem için Disqus sistemine kayıt olarak buraya yazınız. Zaman için de bu konuyla ilgili olabilecek önemli bilgileri buraya ekleyerek hem sizleri aydınlatmaya çalışacak hem de bu sayfanın içeriğini olabildiğince zengin tutmaya gayret edeceğim. Ayrıca bu sayfanın direkt linkini Yazmak Keyiftir in ana sayfasına da ekleyeceğim.

Saygı ve sevgilerimle bilginize,





blog comments powered by Disqus

YARARLI LİNK TABLE

YARARLI ŞEYLER ATLASI

DOLMAKALEM TAKAS DEĞİŞİM

YAZMAK KEYİFTİR HARİTASI

MÜREKKEP TAKAS

SORUNLAR ÇÖZÜMLER SAYFASI

Thumb Last Posts

YAZMAK KEYİFTİRDE ÖNE ÇIKANLAR

Defter Murekkep Last Five

TümüDOLMAKALEM KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüMÜREKKEP KATEGORİSİ SON 5 YAZI

Son On Yazi

DUMMY
YAZMAK KEYİFTİRİN EN SON YAYINLANAN 10 YAZISI

Defter Kagit Kategori

TümüDEFTER KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüKAĞIT KATEGORİSİ SON 5 YAZI

PopPostText

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar For Mobi

EpostaTakip

EPostayla Takip Edin
 
web stats Proxy