menu

kokox

stickymenu

PİLOT MR DOLMAKALEM HEDIYE / PILOT MR FOUNTAIN PEN GIVEAWAY




Sevgili Dolmakalem Dostları,
Daha önceki bir yazımda Pilot MR dolmakalemin piyasaya çıkıcağını duyurmuştum. Uzun süredir hasretle bekliyordum kendisini. En sonunda dünya pazarlarıyla aynı anda ülkemize de geldi. Gerçekten Pilot firması yine dolmakalemdeki ilmini konuşturmuş bu dolmakaleminde. Fakat ben hangi rengini seçeceğime bir türlü karar veremedim.

Hem bana yardım etmek hem de yeni yıla yep yeni bir Pilot MR Dolmakalem ile girmek istiyorsanız. Aşağıdaki oylamaya istediğiniz kadar katılın. Yukarıdaki resimden beğenerek alttaki oylamaya işaretleyeceğiniz Pilot MR Dolmakalem için her seferde yorumunuzu, bulunduğunuz şehir ile yazınız. Ne kadar çok katılım o kadar yüksek şans. Bir de mutlaka ve mutlaka bloğun izleyicileri arasına katılmanız gerekiyor. Duyan duymayana haber versin, dolmakalem sevenler gelsin.




İstediğiniz kadar çok katılabilirsiniz. Her yeni beğeniyle gelecek tık ve yoruma açığız. 30.12.2012 tarihine kadar hediyeniz burada ve sizi bekliyor olacak. Yılbaşında yapacağım çekilişle bir hanımefendi ve bir beyefendi okuyucum istediği renk ve desendeki dolmakalemine kavuşacak. Yani toplam iki adet Pilot MR dolmakalem hediyemiz var. Hem de sıkı durun, her yere rahatça taşıyabileceğiniz özel kalem kutusu hediyesiyle. Yani hediyenin de hediyesi var. Kazananları 02.01.2013 tarihinde buradan duyuracağım.

Bundan sonra sıra sizde. Haydi Pilot MR Dolmakalem için oylamaya, yorumlamaya..






blog comments powered by Disqus

YARARLI LİNK TABLE

YARARLI ŞEYLER ATLASI

DOLMAKALEM TAKAS DEĞİŞİM

YAZMAK KEYİFTİR HARİTASI

MÜREKKEP TAKAS

SORUNLAR ÇÖZÜMLER SAYFASI

Thumb Last Posts

YAZMAK KEYİFTİRDE ÖNE ÇIKANLAR

Defter Murekkep Last Five

TümüDOLMAKALEM KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüMÜREKKEP KATEGORİSİ SON 5 YAZI

Son On Yazi

DUMMY
YAZMAK KEYİFTİRİN EN SON YAYINLANAN 10 YAZISI

Defter Kagit Kategori

TümüDEFTER KATEGORİSİ SON 5 YAZI TümüKAĞIT KATEGORİSİ SON 5 YAZI

PopPostText

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar For Mobi

EpostaTakip

EPostayla Takip Edin
 
web stats Proxy